Op donderdag 6 februari 2020 zullen de deelnemers aan programma Move2Social Groene Hart pitchen op het slotevenement. 12 sociaal ondernemers zijn de afgelopen maanden begeleid in het nemen van de volgende stap voor hun onderneming. Provincie Zuid-Holland, Gemeente Waddinxveen, Gemeente Zoetermeer, Gemeente Alphen aan den Rijn, Groene Hart werkt, Rabobank Haaglanden en KplusV hebben samengewerkt om het stimuleringsprogramma voor ondernemers die maatschappelijke impact willen maken tot een succes te brengen.

Afgelopen maanden hebben de deelnemers van Move2Social Groene Hart workshops gevolgd waarin verschillende onderwerpen naar voren kwamen, zoals ‘(alternatieve) financieringsmogelijkheden’, ‘impact meten’, en ‘samenwerken met publieke partijen’. Daarnaast zijn ze druk bezig geweest met het schrijven of aanpassen van hun businessplannen en zijn zij samen met hun coach aan de slag gegaan met onderwerpen waar zij tegenaan lopen. Voor meer informatie over het programma én de deelnemers: Move2Social-Groene-Hart

Op 27 januari staat de laatste workshopdag op de planning: de pitchtraining. Hier krijgen de deelnemers theorie over pitchen en gaan ze zelf aan de slag met hun eigen pitch. Dit allemaal ter voorbereiding op het slotevenement dat plaats zal vinden in Waddinxveen op donderdag 6 februari. Op het slotevenement zullen alle 12 deelnemers pitchen voor onder andere financiers, samenwerkingspartners en andere geïnteresseerden en kunnen zij hun hulpvraag delen. Aanmelden kan nog via de link: Aanmelden Slotevent Move2Social Groene Hart. Hopelijk ontstaan er tijdens het slotevent mooie nieuwe matches!