Programma

 
Move2Social is een ondersteuningsprogramma voor sociaal ondernemers, waarmee je jouw onderneming een boost kunt geven. Je krijgt vijf workshopdagen aangeboden, waarin je aan de hand van het Social Business Model Canvas van KplusV steeds een ander onderdeel van jouw bedrijf onder de loep neemt. Van financiën tot marketing en van governance tot het meten van impact. Tijdens de workshopdagen krijg je van experts op elk onderwerp een training, die je tijdens de dagen direct vertaalt naar wat jij daar in de praktijk mee kunt. Het programma opent deuren voor je, en helpt je je netwerk te verbreden. Tijdens het feestelijke eindevent mag jij jouw ondernemersvraag pitchen aan een breed publiek, en krijg je de kans om in contact te komen met financiers en andere mensen die jou verder kunnen helpen.
 
Tijdens het programma krijg je vijf reguliere workshopdagen aangeboden, waar je allerlei aspecten van jouw bedrijf onder de loep neemt. De zesde dag geef je een pitch voor het publiek op het netwerkevent. De plekken in het groepsprogramma worden gesponsord door de partners van PIM NH, hierdoor is deelname voor jou kosteloos!
 

Planning

  • Inschrijven kan tot 1 oktober
  • De selectiegesprekken vinden plaats in september en oktober
  • De workshops vinden plaats op onderstaande data:
Dag 1. 15 november 2022
Dag 2. 22 november 2022
Dag 3. 29 november 2022
Dag 4. 10 januari 2023
Dag 5. 17 januari 2023
Slotevent  TBA (eind januari)

Voorwaarden voor deelname

  • Jouw onderneming is gevestigd of zal zich vestigen in de provincie Noord-Holland
  • In jouw onderneming staat maatschappelijke impact voorop. Je maakt specifiek impact op het verhogen            van arbeidsparticipatie óf hebt de ambitie om dit te gaan doen
  • Je genereert reeds inkomsten uit de markt (of staat op het punt de markt te betreden)
  • Je neemt zelf deel aan het programma en woont alle sessies bij

Invullen vragenlijst

Wil je deelnemen aan Move2Social? Download dan hier deze vragenlijst, vul deze zo goed als mogelijk in. Het is niet erg als sommige onderdelen niet helemaal ingevuld zijn. Sla hem na het invullen op als pdf. De ingevulde vragenlijst kun je uploaden via het aanmeldformulier hieronder.

Aanmelden Move2Social Noord-Holland